Skip to content

Wistrand Advokatbyrå söker biträdande jurist inom konkurrens-, immaterial- eller IT-rätt

Wistrand Advokatbyrå är en av Sveriges största affärsjuridiska fullservicebyråer med kontor i Stockholm samt Göteborg. Sedan 1915 har vi levererat högkvalitativa affärsjuridiska tjänster till klienter inom ett brett spektra av olika branscher. Våra 200 medarbetare delar övertygelsen att engagemang och hög kompetens bidrar till att göra Wistrand till en av Sveriges främsta advokatbyråer.

För mer information om oss besök vår hemsida, www.wistrand.se.
 

Wistrand Advokatbyrå söker biträdande jurist inom konkurrens-, immaterial- eller IT-rätt

Till vårt Göteborgskontor söker vi nu en biträdande jurist med särskilt intresse för konkurrens-, immaterial- eller IT-rätt. Vi söker både dig som är nyutexaminerad och dig som har något eller några års arbetslivserfarenhet av arbetsuppgifter från en affärsjuridisk byrå, bolag eller myndighet, gärna med erfarenhet från ett eller flera av de aktuella områdena.

Wistrand är en fullservicebyrå och utöver ett nära samarbete med medarbetarna i din verksamhetsgrupp kommer du att arbeta i team med byråns övriga jurister för att tillse att våra klienter får juridisk rådgivning av högsta kvalitet som är skräddarsydd efter deras behov.

Förutom goda akademiska meriter värdesätter vi personliga egenskaper såsom engagemang, affärsmässighet och samarbetsförmåga samt din förmåga att förstå klientens behov för att kunna erbjuda bästa möjliga rådgivning. En stor del av vårt arbete utförs på engelska. Det är därför viktigt att du utöver svenska också har en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder en prestigelös arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. Våra medarbetares kompetensutveckling är av stor vikt för oss och vi satsar på både intern och extern utbildning samt mentorskap. Vår framgång ligger i byråns kompetens och vi strävar efter att våra medarbetare ska växa och nå sin fulla potential.

Om du har den bakgrund som krävs kanske du är vår nästa medarbetare! Välkommen att registrera din ansökan på www.wistrand.se under menyn Karriär snarast, dock senast 21 april. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta personalansvarig Jessica Petersson på telefon 031-7712102 eller e-post: jessica.petersson@wistrand.se.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt