Skip to content

Senior jurist sökes till ett internationellt bolag som bygger framtidens infrastruktur

Vill du ha möjlighet till ett ansvarfullt och spännande uppdrag på ett internationellt bolag?

Vi söker för kunds räkning efter en jurist med minst 5 års relevant erfarenhet av främst avtalshantering. Det är ett krav att du har jobbat på advokatbyrå och meriterande om du även har arbetat på myndighet. Som person är du mycket noggrann, lyhörd och är van med att arbeta självgående med en god sammarbetesförmåga. Här krävs det att du snabbt och effektiv ska kunna identifiera risker och problem samt att du lösningsorienterad. Du kommer tillsammans med en av bolagets kommersiellt tekniska nyckelpersoner arbeta med bolagets avtal där du kommer spela en mycket viktig roll i det projektet som ni tillsammans kommer genomföra. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att bestå i granskning, tolkning och dokumentation. Det är därför viktigt att du är bekväm med tekniska termer. Vidare så kommer arbetet utgå från uppdragsgivarens kontor där support från linjeorganisationen kommer kunna att bistås. Därför behöver du för att passa in på bolaget ha hög integritet, god socialförmåga samt vara ödmjuk och prestigelös.

Vår uppdragsgivare är en global aktör som förser samhället med livsviktiga infrastrukturlösningar. Bolaget omsätter idag över 1 miljard euro och har över 9 000 anställda världen över. Det är ett väldigt spännande bolag i en mycket innovativ miljö. Här har de starkaste kompetenserna samlats under ett och samma tak. Bolag vet hur man kombinerar kunskap och kompetens för att få fram starka resultat.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har avslutat svensk juristexamen och minst 5 års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete inom avtalsrättens område.

Det är meriterande om du har en eller flera av följande meriter:

  • Erfarenhet från process vid allmän domstol eller skiljenämnd
  • Erfarenhet som ombud vid tvister
  • Erfarenhet av avtalsförhandlingar

Ansökan och kontaktuppgifter

Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att TRYCKA HÄR. Du kan även skicka ansökan och CV till: lina.farnlof@sharprecruitment.se. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Lina Färnlöf på telefonnummer 070-847 79 61

Om Sharp Recruitment
Sharp Recruitment är specialiserad på search, rekrytering och bemanning av jurister och specialister inom områden som compliance, skatt, arbetsrätt, bygg- och fastighetsrätt m.fl. Vi erbjuder dig som kund att på ett strukturerat och kostnadseffektivt sätt hitta de främsta talangerna, oavsett dina krav. Att matcha rätt kompetens med rätt organisation kräver up-to-date branschkännedom och en förmåga att snabbt se ditt behov. Vi är stolta över vår erfarenhet, djupa kunskap och insikt om juristbranschen.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt