Skip to content

OEBERGS SÖKER JURISTER

Oebergs är en ledande affärsjuridisk advokatfirma specialiserad inom infrastruktur och energi. Våra klienter är huvudsakligen större svenska och utländska företag och organisationer som är framgångsrika inom sina branscher i såväl Sverige som övriga världen. Vi är idag tio medarbetare på vårt kontor som ligger högst upp i första Hötorgshuset i Stockholm.

Vi söker dig som har några års erfarenhet från advokatbyrå, domstol, bolag eller bank. Då våra klienter till stor del är utländska förutsätts du kunna arbeta och kommunicera på både svenska och engelska. Tidigare erfarenhet av M&A, finansiering, entreprenadjuridik, upphandling och tingstjänstgöring är meriterande.

Som person gillar du att arbeta i konsultrollen, har ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är även angelägen om att nå resultat och hålla deadlines.

Genom möjligheten att få arbeta med seniora medarbetare i stor utsträckning kan vi erbjuda dig en yrkesmässig och personlig utveckling i en stimulerande arbetsmiljö.

Ansök genom att skicka din CV, personligt brev, betyg samt i övrigt relevanta intyg till Advokatfirman Oebergs AB, Sveavägen 17 XVIII, 111 57 Stockholm, att: Cecilia Dolk, eller per mail: cdo@oebergs.com, senast den 26 mars 2017. För frågor om tjänsterna, vänligen kontakta advokat Anna Öberg, 08-698 88 90.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt