Skip to content

Legal Counsel till Lantmännen i Malmö

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Lantmännen ägs gemensamt av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, verksamhet i ett 20-tal länder och omsätter 37 miljarder kronor. Vi är både en affärspartner för lantbruket och en del av matkonsumentens vardag. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk.

Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Kungsörnen, Go Green, Korvbrödsbagaren, Gooh, Finn Crisp och Bonjour. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord. Läs mer på www.lantmannen.se

Legal Counsel till Lantmännen med placering i Malmö

Om du vill arbeta som affärsjurist och vara nära en verksamhet så är detta en möjlighet för dig. Du kommer att bistå organisationen med löpande affärsjuridik samt självständigt förbereda och delta i förhandlingar av kommersiella avtal. Vid större och mer komplexa affärer kommer du att biträda affärsområdesansvariga eller seniora bolagsjurister.

Erfarenhet och personliga egenskaper

Du har juristexamen och cirka 4 års erfarenhet av praktiskt affärsjuridiskt arbete på bolag eller advokatbyrå. Har du erfarenhet av att arbeta i projektform är det meriterande.

För att passa in på Lantmännen är det viktigt att du är affärsmässig och vill jobba nära vår verksamhet. Serviceminded, pragmatisk och lösningsorienterad är viktiga ledord och förutom det är du social, prestigelös och en person med gott omdöme.

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vi söker kompetenta medarbetare som kan bidra till vår verksamhet. Lantmännen arbetar aktivt med att säkerställa att vår arbetsplats är utvecklande för alla oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, sexuell läggning, religion eller funktionsnedsättning.

________________________________

För med information kontakta gärna Susanne Falk, 0762-82 88 89. Skicka ditt CV och ett personligt brev till cv@falksearch.se. Vi arbetar löpande med intervjuer för denna tjänst.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt