Skip to content

KVALIFICERAD MÅLADMINISTRATÖR

Stockholms Handelskammare är den regionala näringslivsorganisationen vars uppdrag är att stärka företagsklimatet i huvudstadsregionen. Verksamheten vilar på tre ben; påverkan & opinion, affärer & nätverk samt tredjepartsrollen.

Stockholms Handelskammares Skiljedomsinstitut (SCC) är ett av världens ledande skiljedomsinstitut och en del av Handelskammaren. SCC har till uppgift att bidra till ekonomisk utveckling genom effektiva mekanismer för tvistelösning. SCC handlägger årligen runt 200 svenska och internationella affärstvister.

En av våra medarbetare går vidare till nytt uppdrag inom organisationen och vi söker därför en kvalificerad måladministratör till SCC, Stockholms Handelskammares Skiljedomsinstitut. SCC erbjuder ett varierande uppdrag i en internationell miljö präglad av integritet, professionalism och kreativitet. I tjänsten ingår även särskilt administrativt ansvar för Handelskammarens tjänst för källkodsdeponering.

Arbetet innebär bl.a. följande.

  • Handläggning av svenska och internationella skiljemål på en av SCC:s tre rotlar, i samråd med ansvarig jurist.
  • Kontakter med svenska och internationella ombud och skiljemän.
  • Beredning av enklare handläggningsbeslut i skiljemålen.
  • Hantering av konton och fakturering i skiljemålen.
  • Ansvar för möten med SCC:s styrelse, inklusive utskick och protokollskrivning.
  • Nyregistrering, fakturering av avtal samt andra förekommande uppgifter förknippade med Handelskammarens tjänst för källkodsdeponering.
  • Allmänna administrativa uppgifter, inklusive arkivering, hantering av reseräkningar och vid behov bistå vid större arrangemang. 

Erfarenhet

Vi söker dig med erfarenhet som kvalificerad administratör eller paralegal på advokatbyrå, domstol eller juristavdelning, eller annan motsvarande erfarenhet. Erfarenhet av praktisk ärendehantering är en merit. Du talar och skriver utmärkt svenska och engelska.

Du som person

För att trivas hos oss behöver du vara öppen, nyfiken och inspireras av att många saker händer samtidigt. Du är lösningsorienterad, bra på att samarbeta, tar gärna ansvar och ser det som självklart att alltid leverera högsta kvalitet. Tjänsten kräver mycket stor noggrannhet, ett intresse för detaljer och förmåga att arbeta strukturerat. Det är ett självständigt arbete med stort ansvar men utförs samtidigt i nära samarbete med juristerna på avdelningen.

Ansökan och kontaktuppgifter

För frågor om tjänsten kontakta:

Välkommen med din ansökan senast 10 april 2017 till arbitration@chamber.se

Tillträde så snart som möjligt.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt