Skip to content

Jurist med intresse för kapitalmarknaden till Advokatfirman Törngren Magnell

Advokatfirman Törngren Magnell är en ledande svensk advokatfirma med inriktning mot transaktionsrådgivning och affärsjuridik.

Vår erfarenhet har lärt oss vad våra klienter vill ha. Affärsförståelse, proaktivitet och engagemang leder – tillsammans med juridisk spetskompetens – till trygghet och väl genomförda affärer. För att kunna erbjuda våra klienter detta arbetar vi efter en enkel princip - en eller flera delägare är alltid aktivt engagerade i varje ärende.

Vi tror på långsiktiga relationer och tillhandahåller alltid våra klienter engagemang och förstklassig service. Vi tror också på att ett ”true partnership” mellan talangfulla och dedikerade jurister utgör rätt grund för att på bästa sätt kunna bistå våra klienter med rätt expertis i affärstransaktioner, tvister och andra juridiska angelägenheter.

Vi expanderar och söker en biträdande jurist med några års arbetserfarenhet för tillträde snarast möjligt.


Vad erbjuder vi?
Vi söker en engagerad biträdande jurist med inriktning på bolags- och aktiemarknadsrätt till vår kapitalmarknadsgrupp. Du kommer primärt arbeta med börsnoteringar och kapitalanskaffningar, vilket inkluderar due diligence och prospektarbete, men du kommer även att arbeta med löpande ärenden för noterade bolag, så som biträde vid bolagsstämmor och hantering av informationsgivningsfrågor.

Positionen innefattar projektledning, vilket innebär stora möjligheter att utveckla förmågan på det området tillsammans med mer erfarna kollegor. Du förväntas också ha mycket klientkontakter, vilket är en möjlighet för den som vill utveckla förmågan att upprätthålla och utveckla klientrelationer. 


Vem söker vi?
Du har ett intresse för företagsaffärer och ett särskilt intresse för kapitalmarknaden och dess regler. Du har några års erfarenhet av att arbeta med kapitalmarknadsjuridik på advokatbyrå eller bolag.

Vi arbetar i team och värdesätter social förmåga och prestigelöshet. Vi tycker också det är viktigt med engagemang för det vi gör, så ett intresse för företagande och transaktioner är en fördel. Andra viktiga egenskaper är noggrannhet, servicekänsla och analytiska förmåga.


Hur ansöker du?
Är du rätt person för tjänsten? Sänd din ansökan tillsammans med CV, personligt brev och relevanta intyg/betyg via vår hemsida www.torngrenmagnell.se. Tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt person, så kom in med din ansökan så snabbt som möjligt.

 

Om du har några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Wigh på telefon +46 760 028326 eller Sandra Broneus på telefon +46 760 028334.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt