Skip to content

Familjens jurist söker jurist till Stockholm

Familjens jurist i Sverige AB är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Vi har kontor på 33 orter runt om i Sverige. Familjens jurist har drygt 230 medarbetare och omfattande intern kompetensutveckling. Familjens jurist omsätter drygt 200 miljoner kronor per år och är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening.

 Hos oss kan du göra skillnad

Familjens jurist söker nu en jurist till vårt kontor i Sollentuna. Vi har en spännande tid framför oss med en stor efterfrågan på vår kompetens och våra tjänster. Hos oss kan du se fram emot ett omväxlande arbete där du får stora möjligheter att utvecklas och uppleva att du gör skillnad. Vi söker dig som vill växa tillsammans med oss både i din yrkesroll och som människa.

Våra jurister möter ständigt nya frågeställningar inom de rättsliga områden vi är verksamma inom. Du som tycker om människor och juridik får här chansen att lyfta andra genom rådgivning och processföring. Hos oss strävar vi alltid efter ökad klient- och medarbetarnöjdhet. För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Det här är du

 Vi söker dig som är jur. kand. eller har fullgjord juristexamen. Förutom goda allmänjuridiska kunskaper ska du ha ett stort intresse för framförallt successionsrätt och familjerätt.

Du som söker är affärsorienterad och har förmågan att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift. Du känner dig dessutom trygg i rollen som juridisk rådgivare och har servicekänsla – vilket innebär att du ser till klientens bästa.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Hör av dig till oss

Den här tjänsten söker du senast den 26 mars.

Vill du veta mer om jobbet? Då är du välkommen att kontakta: 

Jenny Roos Ståhlberg, Kontorschef: tfn: 08-709 86 30

Siska Persson, facklig företrädare Jusek, Tfn: 040-17 40 71

Eventuella rekryteringsföretag samt annonsförsäljare hänvisas till rekrytering@familjensjurist.se

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt