Skip to content

Entreprenadrättsjurist till Setterwalls i Malmö

Setterwalls Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat internationellt nätverk. Vi är ca. 260 medarbetare, varav 190 jurister. Alla med ett gemensamt fokus – att våra klienters affärer ska bli mer framgångsrika.

Vår verksamhet bygger på ett engagemang och en passion för det vi arbetar med. Hos oss blir du snabbt en del av teamet och du har stora möjligheter att växa och utvecklas samt bygga din framtida karriär tillsammans med drivna och trevliga kollegor. Vi erbjuder snabb karriärväg och goda utvecklingsmöjligheter.

Vi behöver förstärka vår entreprenadrättsgrupp och söker nu en erfaren entreprenadjurist till vårt kontor i Malmö.

Som jurist i entreprenadrättsgruppen arbetar du med kvalificerade uppdrag och ärenden tillsammans med mycket kompetenta och drivna kollegor. Du kommer in i en dynamisk och omväxlande miljö där värdet och affärsnyttan av det vi levererar till våra klienter alltid står i fokus. Setterwalls entreprenadjurister biträder fastighetsbolag, byggbolag, finansiärer och konsulter men även offentliga och privata beställare i samband med alla typer av bygg- och infrastrukturprojekt, entreprenadtvister och fastighetstransaktioner. Du ska självständigt kunna leda ett team av jurister och andra i projekt oavsett om det gäller affärsförhandlingar eller rättsliga förfaranden.

Du är advokat/senior biträdande jurist och har 5 till 8 års erfarenhet från fastighetsrättsrelaterat arbete på advokatbyrå och/eller som bolagsjurist. Du har god erfarenhet av entreprenadrätt och därtill relaterade tvister och kan självständigt hantera komplexa ärenden. Vidare har du erfarenhet av bygg- och fastighetsrelaterade projekt samt finansiering i samband med sådana projekt. Du trivs med att arbeta självständigt och ta egna initiativ men du har samtidigt en start teamkänsla. Vi har en del internationella klienter, varför utmärkta kunskaper i engelska är en nödvändighet.

Du är van vid att identifiera affärsmöjligheter hos befintliga och potentiella klienter och du ser det som en naturlig del att kunskapsdela och bygga varumärke genom att genomföra seminarier och utbildningar samt andra typer av aktiviteter. I tvister kan du identifiera och strukturera de väsentliga och viktiga rätts- och bevisfrågorna, men även ha en känsla för klientens kommersiella intressen. Du har ett konsultativt och affärsmässigt förhållningssätt och ett tydligt fokus på affärsnyttan och visar engagemang för klienten. Vid sidan av klientarbetet vill du vara delaktig i att utveckla din verksamhetsgrupp, dina kollegor och byrån.

I denna rekrytering samarbetar Setterwalls med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor och ytterligare information vänligen kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Helena Centerblad på 0707-49 99 63 alternativt helena.centerblad@jurek.se

Söker tjänsten gör du på www.jurek.se. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Område:
Malmö
Skåne län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Helena Centerblad
0707-49 99 63
Helena.centerblad@jurek.se

ANSÖK TILL TJÄNSTEN

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt