Skip to content

Entreprenadrättsjurist till Front advokater

Om tjänsten

Till Front Advokaters Göteborgskontor söker vi en ny medarbetare till vårt team för entreprenadrätt. Du kommer att arbeta med trevliga och roliga kollegor som dessutom är några av Sveriges skickligaste jurister inom området. Front Advokaters team för entreprenadrätt är Västsveriges ledande rådgivare till både privat- och offentlig sektor och består av tio jurister, advokater och paralegals.

Teamet biträder klienter i ärenden som rör alltifrån infrastrukturprojekt, entreprenader, kommersiell fastighetsutveckling och investeringar i anläggningstillgångar. Teamet arbetar även med upprättande av avtal och förfrågningsunderlag, håller utbildningar för beställare, konsulter och entreprenörer samt biträder i processer inom entreprenadrättens område. Teamet arbetar ofta tillsammans med byråns övriga team, bl a inom områden som offentlig rätt och upphandling, processrätt och fastighetsrätt.

Vad har du för erfarenhet?

Vi söker dig som har fem års erfarenhet av juridiskt arbete inom entreprenadrättens område, varav gärna tre års erfarenhet från arbete på advokatbyrå, i branschorganisation eller i bolag. Du har ett stort intresse av att arbeta med entreprenadrätt och vill utvecklas inom området.

Vem är du som person?

Som person är du bra på och gillar att samarbeta, men kan också hantera ärenden självständigt. Du är drivande, strukturerad och noggrann, bra på att kommunicera och har förmåga att prioritera och arbeta under varierad arbetsbelastning. Du är en trygg, glad, ödmjuk och prestigelös person som gillar att möta människor. Är du dessutom en person som ser värdet i att engagera dig i din omvärld och är intresserad av din samtid ser vi det som ett stort plus.

Vilka är vi?

Front Advokater är en affärsjuridisk advokatbyrå med ca 70 medarbetare och med kontor i centrala Göteborg, Stockholm och Piteå. Vi betraktar samhällsnytta som något eftersträvansvärt och är mycket stolta över att företräda dynamiska företag i näringslivet, statliga och kommunala myndigheter och idéburna organisationer.

Vi är en arbetsplats med en mängd olika personligheter – och det är så vi vill ha det. Kollegor som säger vad de tycker, vågar ifrågasätta och diskutera, som vill utvecklas, tänka nytt och utmana normer inom branschen. Vi är en trygg, idérik och kreativ arbetsplats med ett stort samhällsengagemang som vi är stolta över.

Gå gärna in och titta på oss på www.front.law

Skicka din ansökan till: 

Marita Svensson 

marita.svensson@front.law

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt