Skip to content

Compliance Officers till Swedbank Compliance

Just nu söker vi flera Compliance officers till våra olika Swedbank Compliance. Är du proaktiv och gillar att ge råd och stöd till affären? Då är du den vi söker!

Uppdragsbeskrivning

Vi söker Compliance Officers till bankens compliancefunktion. Vårt övergripande uppdrag är att ge VD och styrelse en tillförsäkran att verksamheten drivs enligt gällande regler, och vi gör detta bl.a. genom råd och stöd, granskning och utbildning. Vi behöver nu förstärka gruppen av Compliance Officers till avdelningarna Swedish Banking och Lending & Payments Compliance, Group Savings Compliance och Group Compliance Office. Du kommer för flera av dessa roller att jobba proaktivt och ge råd och stöd till affären i compliancefrågor, men även utmana affären genom bl.a. granskningar och stickprov för att säkerställa att verksamheten drivs enligt gällande regler. 

Läs mer om tjänsterna nedan:

För de tjänster som vi söker så vill vi att du har en juristexamen och minst 5 års relevant erfarenhet ifrån ex. myndighet, andra banker eller finansiella institutioner eller branschförening. För att trivas i rollen krävs att du är noggrann, har ett eget driv och tyckerom att arbeta såväl självständigt som tillsammans med kollegor i och utanför gruppen. Du ska dessutom ha en mycket god förmåga att uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt på både svenska och engelska.

Möjliga nästa karriärsteg efter det här jobbet är:

  • Annan roll inom Compliance
  • Group Risk
  • Legal
  • Internrevision
  • Första linje risk i de olika affärsområdena

Varför jobba hos oss? – Swedbank Compliance

Inom Swedbank Compliance arbetar vi med frågor kopplat till Swedbank´s tillståndspliktiga verksamhet inom områdena bank, värdepapper, fond- och försäkring. Vårt huvudsakliga uppdrag är att ge styrelse och VD en tillförsäkran att verksamheten drivs enligt gällande regler och vi gör detta bl.a. genom råd och stöd till affären, projektdeltagande, utbildningar i olika former och granskningar/ stickprov.

Vi är en förhållandevis ung och dynamisk organisation som präglas av duktiga och engagerade medarbetare och där vi genom vårt uppdrag och tillhörande aktiviteter stödjer Swedbank´s strategiska inriktning.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vill du veta mer?

Kontakta Fredrik Berglund, Swedish Banking & Payments & Lending, telefon +46 733 822 314, Niclas Bagelius, LC&I Compliance +46 74 482 23 14 eller Carlos Barriuso, Group Compliance Office, +46 72 744 35 17.

Fackligt ombud för Finansförbundet Märta Eklund, +46 8 58 59 20 18 och för SACO Jan Otta, +46 8 58 59 28 70.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

... visa mer information
 
 Sök tjänsten

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt