Skip to content

Bravida söker en bolagsjurist

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 9 700 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Moderbolaget, Bravida Holding AB, är noterat vid Nasdaq OMX Nordic, Large cap.

 

Varför Bravida?

Bravida är idag det största installationsbolaget i Norden med högst lönsamhet. Vi strävar ständigt efter att förbättra oss och ligga i framkant. Våra ambitiösa mål för lönsamhet, tillväxt och nöjda kunder går hand i hand med att vara en attraktiv arbetsgivare. På Bravida arbetar vi i team och vi uppnår resultat tillsammans.  Ett gott arbetsklimat är nyckeln till vår framgång. Bravida har flera år i rad blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare. Under många år har vi byggt denna stadiga plattform men nu ska vi vidare!

Vi vill fortsätta att utvecklas som ett bolag med moderna värderingar och som en ännu attraktivare arbetsgivare.

Din nya utmaning

Till koncernstab Juridik söker vi nu en bolagsjurist.

Som bolagsjurist på Bravida blir du en del av ett team av två bolagsjurister och en chefsjurist och arbetar nära såväl koncernledning som kunder och leverantörer. Din arbetsplats blir på koncernkontoret vid Telefonplan, Stockholm.

Som bolagsjurist på Bravida är det naturligt att hantera entreprenadrättsliga frågor, men också andra frågor som hör vardagen till i ett större bolag (offentlig upphandling, samarbetsavtal, hyresavtal m.m.). Därutöver hanterar koncernstab Juridik börs- och bolagsfrågor, compliance, förvärv etc. I den erbjudna tjänsten ligger utmaningen men förhoppningsvis också spänningen i att hantera ett brett ansvarsområde med många interna/externa kontakter, att bli en del av ett team och hjälpa verksamheten till högre lönsamhet. Vi har högt i tak och försöker vara enkla och kostnadseffektiva i allt vi gör.  Med tiden kommer du att få ett stort eget ansvar.

Du kommer framförallt att arbeta för Bravidas olika verksamheter i Sverige men även i viss mån mot Norge, Danmark och Finland. Tjänsten kan periodvis innebära en del resor men oftast bara över dagen.

Genom ditt eget driv, intresse och kunskap tror vi att du kommer att trivas och utvecklas hos oss!

Vem är du?

Den vi söker har juristexamen och några års erfarenhet från affärsjuridiskt arbete på advokatbyrå eller bolag. Ett stort plus är om du har erfarenhet av entreprenadrättsliga frågor.

Självklart är du som person intresserad av omvärlden och hur den verksamhet du arbetar i fungerar och kan förbättras. Du har en förmåga och ett intresse för att skapa förtroende och goda relationer. Du hittar lösningar och kan förklara dem. Du uttrycker dig obehindrat på både svenska och engelska. Goda kunskaper i något av de övriga nordiska språken är meriterande.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden, så tveka inte om du känner att du är rätt person för tjänsten, utan skicka in din ansökan snarast!

http://www.bravida.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster/

 

 

 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt