Skip to content

Bolagsjurist till ICA-handlarnas Förbund

ICA-handlarnas Förbund är en medlemsorganisation för Sveriges alla ICA-handlare och majoritetsägare i ICA Gruppen . Vår uppgift är att stärka ICA-handlarnas möjligheter att äga och driva butiker med lönsamhet, konkurrenskraft och högt kundförtroende samt även i övrigt tillvarata medlemmars gemensamma intressen. Vi söker nu ytterligare en bolagsjurist till vår juristavdelning i Solna.

Din roll
Du kommer att fungera som rådgivare till enskilda ICA-handlare i en mängd skiftande juridiska frågor. Eftersom ICA-handlarna driver butikerna som egenföretagare varierar frågeställningarna och du kommer att ha daglig kontakt med handlarna runt om i landet. Som bolagsjurist inom ICA-handlarnas Förbund fyller du en viktig funktion i vår medlemsverksamhet och service. Du kommer även att arbeta tillsammans med andra delar av verksamheten samt vara med och bidra aktivt i olika projekt och frågor. Det innebär många olika kontakter både internt och externt. Du kommer att ingå i juristavdelningen tillsammans med två bolagsjurister och rapportera till chefsjuristen.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en stimulerande tjänst med varierande arbetsuppgifter inom många olika rättsområden. Du kommer att få möjlighet att påverka och utvecklas i ditt arbete. Juristavdelningen är ett litet team som arbetar brett inom hela verksamheten. Du kommer att få vara med att utveckla juristavdelningen genom att bl.a. upprätta policys, skapa mallar och rutiner.

Dina kvalifikationer
Du har en juristexamen och två-fyra års erfarenhet från advokatbyrå och/eller förvaltning eller domstol. Eftersom du kommer att arbeta inom flera olika rättsområden är det viktigt att du uppskattar möjligheten att få arbeta brett med juridik och har goda allmänjuridiska kunskaper. Du kommer även att arbeta med frågor rörande den nya personuppgiftslagen (GDPR).

Vem är du?
Du är en positiv och utåtriktad person som trivs med att hantera både stora och små frågor. Du är prestigelös i ditt sätt att vara och serviceinriktad. Du har god initiativ- och samarbetsförmåga men kan även ta stort eget ansvar och arbeta självständigt.

Det är viktigt att du är förtroendeingivande och har lätt att skapa kontakter och vara en god lyssnare. Det är av yttersta vikt att du kan förstå ICA-handlarnas frågor och vardag. Arbetet kräver att du har ett gott omdöme, god integritet samt är lösningsorienterad.

Eftersom arbetet innebär en del administration ser vi det även som ett plus om du har ett sinne för struktur och organisation.

Övrigt
På ICA-handlarnas Förbund arbetar drygt 30 personer. ICA-handlarnas Förbund har sitt huvudkontor i Solna Business Park. Under sommaren 2018 kommer huvudkontoret att flytta till nya fräscha lokaler vid Arenastaden.

Tillträdesdag under våren 2017 enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan och frågor till Rosita von Feilitzen, telefon 073-540 57 07. Skicka din ansökan med CV, personligt brev, betyg och arbetsbetyg till rosita@vonfeilitzen.se. Intervjuer kommer att ske löpande.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt