Skip to content

Biträdande jurist/advokat till Advokatbyrån Kaiding

Advokatbyrån Kaiding grundades 1956 i Skellefteå. Vi är idag Norrlands största advokatbyrå med ett drygt 60-tal medarbetare på sju orter i Västerbotten och Norrbotten. 

Vi fortsätter att växa och söker därför ytterligare en medarbetare. Den här gången till vårt Umeåkontor. Vi vänder oss till dig som har en juristexamen samt några års erfarenhet av juridiskt arbete.

Advokatbyrån Kaiding är en fullservicebyrå med erfarenhet och kompetens inom de flesta rättsområden. Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta med civilrättsliga tvister, brottmål och annan humanjuridik. Om du har specialkompetens eller brinner extra mycket för något rättsområde utöver de som anges ovan så strävar vi efter att ge dig möjlighet att arbeta även inom det området. Vi har som uttalat mål att ge varje medarbetare möjlighet att utvecklas i sitt arbete.

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du är engagerad, ambitiös och orädd. För oss är dina personliga egenskaper lika viktiga som dina formella meriter.

Om du vill bli en del av Advokatbyrån Kaiding skickar du din ansökan – innehållande CV, personligt brev och betyg till oss på jobb@kaiding.se  

Vi vill ha din ansökan senast 22 mars 2017. För ytterligare frågor om tjänsten vänligen kontakta kontorschef Petter Hetta på 010-19 90 700

www.kaiding.se

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt