Skip to content

Biträdande Jurist till Advokatfirman VICI

Vi finns därför att vi är övertygade om att klienten behöver kvalificerade och smarta råd – inte primärt en förklaring av rådande rättsläge. Vi vill att klienten ska kunna fatta kloka och genomtänkta beslut, och vår roll är att ge klienten de handlingsalternativ och rekommendationer som gör att han eller hon kan känna sig trygg och fattar välgrundade beslut.
Vi har ambitionen att hela tiden utvecklas som företag och rådgivare. För oss är det viktigt att få kontakt med andra som delar vår moderna syn på rådgivning i relation till klienten. Du gillar tanken på en advokatbyrå som leds som ett "vanligt" företag, där vision, mål och gemensamma arbetsmetoder skapar samhörighet och stolthet. Om du dessutom delar vår passion för Skåne och det lokala näringslivet så kanske du kan bli en av oss. Vänligen besök hemsidan för mer information om Advokatfirman VICI, www.vici.se.

Som biträdande jurist hos Advokatfirman VICI kommer du att arbeta inom byråns verksamhetsområden med fokus på affärsjuridik. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära sedvanliga uppgifter som tillkommer en biträdande jurist och du har löpande kontakt med klienter och tillhandahåller rådgivning.

Vi söker dig med en juristexamen och cirka 4-5 års yrkeserfarenhet. Vi tror att du har ett stort intresse för processer och har processvana. Det är meriterande om du har fullgjort notarietjänstgöring vid allmän domstol och du har mycket goda formella meriter. Som person är du självgående, driven och tar egna initiativ. Vidare är du pragmatisk med en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du behärskar svenska och engelska språket mycket väl, både i tal och skrift.

Du erbjuds en spännande och utvecklande roll på en advokatbyrå där det finns möjligheter att växa i företaget. Vi arbetar aktivt med kompetenshöjande utbildningar och har en tydlig modell för varje individs utveckling inom företaget.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Advokatfirman VICI med Jurek Rekrytering & Bemanning och vid eventuella frågor är du därför välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Centerblad på telefonnummer 0707 49 99 63 alternativt helena.centerblad@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Område:
Lund
Skåne län

Anställning:
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Helena Centerblad
0707-49 99 63
Helena.centerblad@jurek.se

ANSÖK TILL TJÄNSTEN

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt