Skip to content

Associate med 3-6 års erfarenhet till vår grupp för IT-rätt, immaterialrätt och medierätt

Vill du bli en del av vårt team inom IT-rätt, immaterialrätt och medierätt? Tycker du dessutom att det är viktigt med bra ledarskap och hållbarhetsfrågor i en dynamisk och utmanande miljö? Då kan du vara den vi söker. Vi söker dig som har 3-6 års erfarenhet som jurist och som vill arbeta på en av Sveriges mest moderna advokatbyråer.

Hos oss blir du snabbt en i laget istället för en i mängden. Du får möjlighet att utvecklas till en skicklig affärsjuridisk konsult i en högkvalitativ och modern organisation tillsammans med våra topprankade jurister. Du kommer att märka att våra kärnvärden kvalitet, lyhördhet, hållbarhet och passion präglar vår kultur och allt vi gör.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en personlig utvecklingsplan, marknadens bästa utbildningspaket och en företagskultur där du uppmuntras till att vara med och göra skillnad. Du kommer att ges möjlighet att arbeta brett inom specialistgruppens verksamhetsområden med avtal, utredningar, tvister och regulatoriska frågor.

Vad söker vi?
Egenskaper som driv, hög ambitionsnivå, mod och ett genuint intresse för både affären och juridiken utmärker dig och bidrar till att vårt redan starka lag blir ännu bättre. Du gillar att arbeta i team och trivs i en sammansvetsad företagskultur.

Vi tror att du har 3-6 års arbetslivserfarenhet från byrå och/eller bolag. Har du arbetat med att granska och förhandla avtal, och har du vana att skriva avtal och andra texter på svenska och engelska, ser vi det som en stor fördel. Specialistgruppen inom IT-rätt, immaterialrätt och medierätt har en stark energi och identitet och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Skicka din ansökan via http://karriar.cederquist.se/jobs/29466-associate-med-3-6-ars-erfarenhet-till-var-grupp-for-it-ratt-immaterialratt-och-medieratt eller direkt till HR-specialist Deirdre Net, deirdre.net@cederquist.se. Frågor kan ställas till Deirdre Net 08-522 066 57, Johanna Linder 08-522 066 31 (Partner immaterialrätt, media- och IT-rätt), eller Malin Allard 08-522 065 10 (Head of IP&Media).

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt