Skip to content

Andulf Advokat söker biträdande jurist med intresse för private equity och M&A

Om företaget

Andulf Advokat är den enda nordiska advokatbyrån specialiserad på private equity. Vår specialisering innebär att vi ger juridisk rådgivning i samband med etableringar av riskkapitalfonder, investeringar i riskkapitalfonder samt investeringar i och förvärv av såväl nystartade tillväxtföretag som etablerade företag (M&A). Våra klienter spänner från den enskilde entreprenören till de största internationella institutionerna. Genom långvarigt arbete inom private equity-sektorn har vi byggt upp en marknadsledande position inom området och en unik branschkunskap. Våra ärenden har i stor utsträckning en internationell prägel. Besök gärna hemsidan för mer information om Andulf Advokat, www.andulf.se

Arbetsbeskrivning

I rollen som biträdande jurist hos Andulf Advokat kommer du att arbeta inom vårt fokusområde, vilket innefattar en mängd olika rättsområden inom affärsjuridiken, inklusive bolagsrätt, kommersiell avtalsrätt, finansrätt och skatterätt. 

Vem är du?

Vi söker dig som är i slutet av din tingstjänstgöring alternativt har 1-2 års erfarenhet från affärsjuridisk advokatbyrå eller annan relevant arbetslivserfarenhet. Vi förutsätter att du har mycket goda betyg från din utbildning. Som person är du affärsorienterad med ett starkt driv, pragmatisk och med en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du behärskar svenska och engelska språket mycket väl, både i tal och skrift.

Du erbjuds

Vi kan erbjuda dig ett lärorikt och utvecklande arbete med möjlighet att arbeta brett med olika juridiska frågeställningar inom våra kompetensområden. Vi arbetar fokuserat för att sprida kunskap inom organisationen genom ett öppet och prestigelöst arbetsklimat samt regelbundna utbildningstillfällen. Du blir en del av en arbetsplats med högt i tak och där man solidariskt ställer upp för varandra i en strävan mot byråns gemensamma mål.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Andulf Advokat med Jurek Rekrytering & Bemanning och vid eventuella frågor är du därför välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Uittomäki på telefonnummer 0766-33 14 40. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt