Skip to content

Affärsmässig processjurist till Intrum Justitia

Intrum Justitia är Europas ledande företag inom Credit Management Services och erbjuder heltäckande kredithanteringstjänster som ska bidra till att förbättra kassaflöde och lönsamhet för företagets kunder. Intrum Justitia grundades 1923 och har 3 850 anställda i 20 länder. Koncernens omsättning uppgick 2015 till 5,6 miljarder kronor. Intrum Justitia AB är noterat vid Nasdaq Stockholm sedan 2002. Mer information finns på www.intrum.com

Nu ser vi en stabil ökning i tillströmningen av mer komplexa ärenden från våra kunder och därför söker vi processjurist till vår växande Legal-avdelning. Teamet består för närvarande av 14 personer.

Beskrivning

Lockas du av ett varierande och utmanande arbete med eget ansvar för uppdrag mot klient? Som processjurist hos oss kommer du arbeta brett såväl med processföring, tvistelösning och förhandling, både i och utanför allmän domstol. Du kommer att ha ett övergripande konsultativt ansvar för klienter och bygga starka kundrelationer. Här har du möjlighet att fortsätta utvecklas genom utmanande och komplexa frågeställningar. Vidare kommer du att vara behjälplig i interna frågeställningar samt hålla viss utbildning av vår personal. Det är viktigt för oss på Intrum att du blir en del av en uppskattad gemenskap som präglas av professionalitet, affärsmässighet och hög kvalitet.

För att lyckas hos oss krävs ett affärsmässigt och utåtriktat synsätt med ett kommersiellt fokus. Du har förmåga att skapa förtroende hos våra klienter och är duktig på att kommunicera, såväl internt med kollegor, som externt med motparter och klienter. Du drivs av att ge service och av att arbeta strukturerat och noggrant för att uppnå goda resultat. Vidare har du hög integritet men är även en prestigelös person som tycker om att umgås med andra och har du nära till skratt kommer du garanterat att trivas hos oss.

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som har avslutat svensk juristexamen och minst 4 års erfarenhet av processföring och kvalificerat juridiskt arbete inom civilrättens område.

Det är meriterande om du har en eller flera av följande meriter:

  • Fullgjort notarietjänstgöring vid domstol
  • Erfarenhet av eget kundansvar
  • Erfarenhet av arbete från inkassoverksamhet, bank eller revision 

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Sharp Recruitment. Vid frågor rörande tjänsten kontakta Zarina Virsholm på telefonnummer 0733 - 99 07 27.

Ansökan och kontaktuppgifter

Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att TRYCKA HÄR.  Du kan även skicka ansökan och CV till: zarina.virsholm@sharprecruitment.se. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Zarina Virsholm på telefonnummer 0733 – 99 07 27

Om Sharp Recruitment
Sharp Recruitment är specialiserad på search, rekrytering och bemanning av jurister och specialister inom områden som compliance, skatt, arbetsrätt, bygg- och fastighetsrätt m.fl. Vi erbjuder dig som kund att på ett strukturerat och kostnadseffektivt sätt hitta de främsta talangerna, oavsett dina krav. Att matcha rätt kompetens med rätt organisation kräver up-to-date branschkännedom och en förmåga att snabbt se ditt behov. Vi är stolta över vår erfarenhet, djupa kunskap och insikt om juristbranschen.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt