Skip to content

Advokatfirman Strid söker Advokat eller Biträdande jurist

Advokatfirman Strid är specialiserad inom flera rättsområden, bland annat brottmål, familjerätt, socialrätt och utlänningsrätt. Firmans namn, Strid, framhåller vad vi står för, att värna om och strida för klienternas rättigheter. Utgångspunkt är klientens bästa, rättssäkerhet och advokatetik.

Advokatfirman Strid finns i Stockholm, Uppsala, Gävle och Hudiksvall. Det är våra kontor i framförallt Gävle men även i Uppsala som behöver stärkas upp med ytterligare medarbetare.

Advokat eller Biträdande jurist

Vi söker en eller flera advokater eller biträdande jurister med stort intresse för humanjuridik. Du har svensk juristexamen med fördjupning inom de humanjuridiska kurserna. Du har hunnit få arbetslivserfarenhet, t.ex. från notarietjänstgöring, på en advokatbyrå eller myndighet. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Advokatfirman Strids ledord är personligt engagemang. Det är viktigt att du har ett intresse för våra verksamhetsområden och att du inspireras av utmaningen att arbeta självständigt och få erfarenhet och stöd ifrån erfarna kollegor. Arbetet präglas av högt tempo, korta deadlines och mycket klientkontakt.

Du ska därför ha driv och ett brinnande intresse för allt vad rollen som ombud innefattar. Det handlar om att värna om och strida för klienters rättigheter. Som person är du flexibel, noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard, samt lägger stor vikt vid att man lever upp till dessa. Vi uppskattar också att du har en positiv inställning och är bra på att lösa problem. Om du är stresstålig, älskar humanjuridik och har nära till skrattet kommer du att trivas hos oss.

Vi erbjuder dig en möjlighet att tidigt få arbeta självständigt och på sikt skaffa dig spetskompetens inom våra verksamhetsområden. Vi erbjuder också möjligheten att ta del av de fördelar som följer av att arbeta på en modern och expansiv advokatbyrå.

Vi ser fram emot att få din ansökan snarast, dock senast den 31 mars. Intervjuer kommer att hållas löpande. Tjänsten kan tillträdas omgående.

Plats: Gävle eller Uppsala
Tillsättning: Snarast
Ansökan: CV och personligt brev till rekrytering@legalcareer.se 
Rubrik "Advokatfirman Strid".

I den här rekryteringen samarbetar vi med Legal Career, skicka din ansökan till rekrytering@legalcareer.se. Vid frågor om tjänsten kontakta advokat Anette Der Danielian på mail anette@advokatfirmanstrid.se

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt