Skip to content

Advokatbyrån KLINT söker jurist och sekreterare för anställning

Advokatbyrån KLINT är en humanjuridisk advokatbyrå med fokus på brottmål och vårdnadsmål. Advokatbyrån söker nu en jurist och en sekreterare till vårt kontor i Stockholm på Tegnérgatan 35.
Vi söker en jurist som är jur. kand. eller har fullgjord juristexamen. Förutom goda allmänjuridiska kunskaper ska du ha ett stort intresse för framförallt brottmål, socialrätt, migrationsrätt och familjerätt.
Du som söker är driven, självständig och med en god social förmåga samt har förmågan att uttrycka dig tydligt i såväl tal som skrift. Du känner dig dessutom trygg i rollen som juridisk rådgivare och har stor servicekänsla. 

Vi söker även en sekreterare där det är meriterande med tidigare erfarenhet från domstol eller advokatbyrå. Som sekreterare hos oss har du ett stort ansvar på byrån för att sköta administrativa sysslor. Det ställs vidare höga krav på din sociala förmåga och att kunna hantera inkommande samtal till byrån. 
 

Välkommen med din ansökan till oss!

Hör av dig till oss

Den här tjänsten söker du senast den 14 april till info@advokatklint.se.

 

Vill du veta mer om jobbet? 
Då är du välkommen att kontakta: 
Advokat Elina Linder 0760-18 30 87, linder@advokatklint.se

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt