Skip to content

Zedendahl Advokatbyrå söker advokat och jurist till Gävle och Uppsala

Zedendahl är en advokatbyrå med lång erfarenhet av advokatverksamhet. Byrån etablerades redan 1952 och är en av Dalarnas äldsta advokatbyråer. Därefter har verksamheten följt med tiden och utvecklats med den. Under 2015 förstärkte byrån sin kompetens med nya medarbetare, även utökades verksamhetsområdet med kontor i Gävle och Uppsala.

Nu söker vi nya medarbetare till våra kontor i Gävle och Uppsala!
På Zedendahl Advokatbyrå erbjuds Du en positiv arbetsmiljö med trevliga arbetskamrater, god gemenskap och centralt belägna kontorslokaler. Olika samarbetsformer kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Konfidentiell behandling utlovas! 

Läs mer om byråns inriktning och verksamhet på vår hemsida; www.zedendahl.se

Skicka din ansökan/intresseanmälan, gärna innehållande ett CV och personligt brev, till anders.norman@zedendahl.se, vilken även kan lämna kompletterande upplysningar om rekryteringen på telefon 018-14 17 00 (vx).

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt