Skip to content

Wistrand Advokatbyrå söker biträdande jurist till Skattegruppen

Wistrand Advokatbyrå är en av Sveriges största affärsjuridiska fullservicebyråer med närmare 200 anställda och kontor i Stockholm samt Göteborg. Vi biträder våra klienter i allt från större transaktioner till löpande rådgivning i våra klienters dagliga verksamhet.

Med sina cirka 20 jurister är Wistrands skattegrupp en av de största skattegrupperna bland de svenska advokatbyråerna. Vi bistår med skatterådgivning inom alla affärsjuridiska områden och biträder svenska och internationella företag och deras ägare i alla skattefrågor som kan uppkomma i deras verksamhet. Vår skatterådgivning inkluderar företagsbeskattning, individbeskattning, kapitalbeskattning, EU-skatterätt, mervärdesskatt samt punktskatter och vi bistår bland annat även vid företagsförvärv, omstruktureringar, upprättande av svenska och internationella bolagsstrukturer,  bonus- och optionsprogram samt generationsskiften. Vidare biträder vi våra klienter med råd och som ombud i samband med skatteprocesser; från den första kontakten vid exempelvis en skatterevision till en eventuell process.

För mer information om oss besök vår hemsida, www.wistrand.se.

 Till vårt Stockholmskontor söker vi nu en biträdande jurist till vår skattegrupp med särskilt intresse för skattefrågor.

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom skatt från affärsjuridisk byrå alternativt Skatteverket. Det är meriterande om du som söker har gjort tingstjänstgöring, men det är inget krav.

Wistrand är en fullservicebyrå och utöver ett nära samarbete med medarbetarna i din verksamhetsgrupp kommer du att arbeta i team med byråns övriga jurister för att tillse att våra klienter får juridisk rådgivning som är skräddarsydd efter deras behov. Vi värdesätter dina personliga egenskaper, din sociala kompetens, affärsmässighet och samarbetsförmåga samt din förmåga att förstå klientens behov för att kunna erbjuda bästa möjliga rådgivning. Det är också viktigt att du utöver svenska också har en mycket god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter och högt i tak. Våra medarbetares kompetensutveckling är av stor vikt för oss och vi satsar på både intern och extern utbildning samt mentorskap. Vår framgång ligger i byråns kompetens och vi strävar efter att våra medarbetare ska växa och nå sin fulla potential.

Skicka gärna in din ansökan bestående av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg. Då urval och intervjuer kommer att ske löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen att registrera din ansökan på vår hemsida www.wistrand.se under ”Karriär”. 

För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta Maria af Sillén, HR, maria.af.sillen@wistrand.se, 070-950 72 59.

 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt