Skip to content

Lönnquist & Co Advokatbyrå söker advokat/jurist med affärsjuridisk inriktning

Om företaget
Lönnquist & Co Advokatbyrå ger biträde inom svensk och internationell affärsjuridik och är främst inriktad på tvistlösning, kommersiell hyresrätt och entreprenadrätt. Byrån grundades 1994 och är medlem i Galexy, ett internationellt nätverk av advokatbyråer. Det trivsamma kontoret är centralt beläget i Stockholm. Nu expanderar byrån och behöver förstärka verksamheten med en kvalificerad medarbetare.

Din profil
Byrån söker dig som har erfarenhet av affärsjuridik från advokatbyrå eller annan verksamhet.

Du är en skicklig jurist och vill spela en nyckelroll i byråns fortsatta utveckling. Du är driven och har lätt för att samarbeta. Tingstjänstgöring och erfarenhet från något av byråns rättsområden är meriterande.

Ansökan
Frågor om tjänsten besvaras av advokat Anders Lönnquist, telefon 08-660 93 60. Ytterligare information om byrån finner du på www.lonnquist.se. Ansökan behandlas konfidentiellt.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Legal Career. Välkommen med din ansökan (CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg) per e-post till rekrytering@legalcareer.se senast den 31 januari 2017. Tjänsten ska tillsättas omgående varför urval och intervjuer kommer att ske löpande. 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt