Skip to content

Jurist sökes till Fastighetsägarna MittNord

Om verksamheten
Fastighetsägarna MittNord är en regional intresseorganisation för fastighetsägare i norra och mellersta Sverige. Vi representerar såväl den lilla fastighetsägaren med en eller ett par fastigheter som det stora börsnoterade bolaget. Även bostadsrättsföreningar är medlemmar. Föreningen representerar mer än 4 000 fastighetsägare som tillsammans äger och förvaltar 13 000 fastigheter. Vårt uppdrag är att föra våra medlemmars talan. Vi är en röst och kraft att räkna med i debatten kring bostäder och fastigheter.

Till kontoret i centrala Eskilstuna söker vi nu dig som vill bli vår nya fastighetsjurist då vår nuvarande fastighetsjurist går vidare inom organisationen.

Arbetsbeskrivning
Som fastighetsjurist kommer du att arbeta i en bred roll med hyresjuridisk rådgivning som främsta fokusområde. En stor del av arbetet omfattar upprättande och granskning av avtal samt hantering av tvister och förhandlingar inom fastighetsrätt. Du har ett nära samarbete med våra medlemmar och biträder dem efter behov vid kontakter med hyresgäster, domstolar och andra myndigheter. Du är en aktiv och viktig del av vår medlemsservice. Vidare arrangerar du medlemsträffar och föredrag, samt bistår med juridisk kompetens till kontorets förhandlare i hyresförhandlingsarbetet. Tjänsten innebär även att utveckla det juridiska verksamhetsområdet tillsammans med chefsjurist och bolagets övriga jurister.

Vem är du?
Vi söker dig som har en juristexamen och gärna några års arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av att självständigt handlägga juridiska ärenden och du kan hyresjuridik. Du har viss erfarenhet av processer och tingstjänstgöring är meriterande. Du är trygg i en förhandlingssituation och har lätt för att förmedla kunskap till din omgivning. För att trivas i rollen bör du vara utåtriktad och ha en god samarbetsförmåga. Du är initiativtagande och van att arbeta självständigt och du kan driva ditt eget arbete framåt. Vidare är du serviceinriktad och har lätt för att kommunicera med kunder och motparter på ett professionellt och lättsamt sätt. Du trivs med att tillhöra ett team där du bidrar med positiv energi. Vi värdesätter dessutom att du är en flexibel och prestigelös person med god analytisk förmåga och att du har intresse för politik och samhälle.

Du erbjuds
Fastighetsägarna MittNord är en arbetsplats som erbjuder omväxling och variation i arbetet. Att jobba hos oss ska vara utvecklande och roligt. Att känna förtroende från medlemmar, kollegor och ledning är en förutsättning för att kunna fortsätta utvecklas, såväl som individer och som företag. Våra ledord är positiv, hjälpsam och pålitlig!

Start
Enligt överenskommelse

Lön
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Fastighetsägarna MittNord med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Område:
Eskilstuna
Södermanlands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock

ANSÖK

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt