Skip to content

Caverion söker bolagsjurist till vikariat-Stockholm

Caverion är ett modernt europeiskt företag med 17 000 anställda i 12 länder – varav 4 000 i Sverige. Vi är ständigt på jakt efter nya duktiga medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss. Kanske har vi ett jobb som passar just dig?

För oss är det viktigt att alltid ligga i framkant och att vara med och driva utvecklingen i branschen. Hos oss får du möjlighet att uppdatera din tekniska kompetens eller dina ledaregenskaper. Vi är ett företag i utveckling och vi tror på samarbete, innovation, ansvar och professionalitet. Allt vi gör präglas av hög teknisk kompetens, professionell ledning och ett ständigt närvarande livscykelperspektiv.

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Vår styrka ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Vi söker just nu en driven och affärsmässig bolagsjurist till vårt supportkontor på Kungsholmen i Stockholm.

Din roll:

I rollen som bolagsjurist kommer du arbeta brett med affärsjuridisk rådgivning med fokus på entreprenadrätt och kommersiell avtalsrätt. Du ingår i ett team på tre jurister och rapporterar direkt till Caverions chefsjurist.  Tjänsten är ett föräldravikariat på ett år med goda möjligheter till förlängning. Du erbjuds en självständig och affärsnära roll där du kommer att få stora möjligheter att ta eget ansvar och utvecklas i en dynamisk miljö med spännande juridiska frågeställningar.

I rollen ingår: 

  • Agera legal stödfunktion och rådgivare till bolagets olika verksamheter och ledningsgrupp.
  • Arbeta med riskhantering och tvistelösning i större projekt.
  • Identifiering och stöttning i hanteringen av risker i bolagets anbudsförfaranden.
  • Att genomföra utbildningar.

Kompetens: 

Vi söker dig med en juristexamen samt minst 3 års yrkeserfarenhet. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta inom kommersiell avtalsrätt och/eller med tvistelösning från advokatbyrå eller annat bolag. Tidigare erfarenhet av entreprenadrätt är meriterande. Som person är det av stor vikt att du är affärsmässig, ansvarsfull och drivande. Du kommer att hantera många frågor samtidigt och det är därför viktigt att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och att du är lösningsorienterad. Du tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du också är en lagspelare. Vidare är du prestigelös med en god samarbets- och kommunikationsförmåga, har lätt för att bygga relationer och tycker om att ge service. Du behärskar svenska och engelska språket mycket väl i både tal och skrift.

Varför Caverion?

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2014 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17.000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa. 

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3400 medarbetare och finns etablerade på drygt 100 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Ansökan:

Välkommen med din ansökan.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Caisa Linde, 073-087074 33, caisa.l.linde@caverion.com

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt