Skip to content

Assistansjuristerna söker advokatsekreterare

Legal Career söker för Assistansjuristerna en advokatsekreterare till deras Stockholmskontor. Assistansjuristerna är en fullservicebyrå som hjälper personer med funktionshinder med ärenden att ansöka och överklaga personlig assistans och assistansersättning. De deltar vid hembesök och muntliga förhandlingar i domstol och i samband med Försäkringskassans omprövningar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Legal Career och Assistansjuristernas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Legal Career

Dina arbetsuppgifter
Som advokatsekreterare ingår du i ett dynamiskt team och du kommer att ha uppgifter som innebär administration och service åt flera jurister på byrån.

Du kommer att sköta kontakter med klienter, domstolar och andra myndigheter, tidsbokning samt registrering av ärenden ingår precis som mejl- och posthantering.

Arbetsuppgifterna omfattar:

  • Klient- och ärenderegistrering
  • Fakturering och hantering av utlägg
  • Upprätta rapporter och hantera dokument, underlag och intyg
  • Arkivering enligt gällande regler för verksamheten
  • Informationssökning
  • Myndighetskontakter
  • Mötesbokningar
  • Allmän administration och övriga förekommande arbetsuppgifter på byrån, även praktiska moment som att förbereda möten, fika, luncher etc

Utbildning och erfarenhet 

Du har gymnasiekompetens samt gärna relevant vidareutbildning på eftergymnasial och/eller akademisk nivå, samt minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi söker i första hand dig som har tidigare erfarenhet av rollen som juristassistent eller sekreterare från en annan byrå.

För att trivas på Assistansjuristerna och lyckas i rollen som advokatsekreterare behöver du vara serviceinriktad och positiv. Du har förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt, är van att arbeta snabbt, proaktivt, noggrant och ansvarsfullt. Vi värdesätter initiativtagande och ett positivt förhållningssätt i samarbetet med både såväl kollegor som klienter.

Skicka din ansökan med CV och ett personligt brev senast den 1/3 2017 till: rekrytering@legalcareer.se

Vid frågor kontakta rekryteringsansvarig:
Hanna Renström: 08-509 333 342, hanna.renstrom@legalcareer.se

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt