Skip to content

Affärsjurist till avtal24

Vår filosofi är enkel, vi tror på att göra juridiken tillgänglig för alla. Vi erbjuder skräddarsydda avtal och juridisk rådgivning till privatpersoner och företagare online och via digitala kundmöten.

På samma sätt som fintech har revolutionerat finansbranschen förändrar och tillgängliggör vi juristbranschen. Hos oss jobbar kunniga, drivna och engagerade medarbetare – tillsammans har vi skapat en helt ny plattform för digital juridik.

Vi expanderar kraftigt och söker nu en senior affärsjurist som vill ta vår affärsjuridiska rådgivning till nya nivåer. Vi förändrar den juridiska marknaden för privatpersoner och företagare – och du kommer vara en nyckelspelare. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i centrala Stockholm.

Vad?

Att skapa värde för våra kunder är vår passion, och den hoppas vi att du delar. Hos oss erbjuds du stort ansvar i en dynamisk organisation med korta beslutsvägar och fokus på kundbemötande i världsklass, professionalitet och försäljning. Brinner du dessutom för expansion och tillväxt kommer du att känna dig som hemma i vår kultur.

I tjänsten som affärsjurist kommer du att ansvara för att vidareutveckla och fortsätta bygga upp vår affärsjuridiska rådgivning i nära samarbete med jurister, affärsutvecklare och marknad. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i centrala Stockholm

Arbetsuppgifter

  • Utveckla vår affärsjuridiska rådgivning med allt vad det innebär
  • Genomföra egna kundmöten
  • Författa artiklar och delta på event

Vem?

Du har tidigare varit med och byggt upp en verksamhet och är bekväm med att ta ett helhetsansvar. Att arbeta i ett högt tempo och alltid sätta kunden i fokus sitter i ditt DNA.

Som person är du analytisk, strategisk, kreativ och gillar att arbeta operativt. Du är resultatfokuserad och har en god samarbetsförmåga.

Din profil

  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet från byrå
  • Ett brinnande intresse för att hjälpa kunder
  • Stor förståelse för entreprenörers situation och stort intresse för företagande och entreprenörskap
  • Mycket kommunikativ och van att förmedla juridik på ett enkelt sätt
  • Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska, både i tal och skrift.
  • Du trivs i en entreprenöriell miljö finansierad av Venture Capital och alla de krav det innebär

Sista ansökningsdag är 2017-02-28, men intervjuer sker löpande.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ANSÖK HÄR

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt