Skip to content

Adacta Advokatbyrå fortsätter expandera

Adacta Business söker biträdande jurister

Som ett led i vår expansion söker Adacta Business fler biträdande jurister till vårt Malmökontor. Adacta Business erbjuder spännande utmaningar och arbetsuppgifter samt en möjlighet att utvecklas och att bli ännu bättre på det du älskar att göra.

Du är Businessminded, hungrig och du har en affärsjuridisk inriktning på din juristutbildning.Tingsmeritering samt tidigare erfarenhet från advokatbyrå är meriterande, men inget krav.

Välkommen med din skriftliga ansökan senast den 28 februari 2017 till info@adacta-law.se

För mer information om tjänsten kontakta advokat Magnus Hermansson på magnus.hermansson@adacta-law.se

Adacta Business är en del av Adacta Advokatbyrå, med kontor i Malmö, Köpenhamn, Lund, Trelleborg och Karlskrona. Adacta Advokatbyrå är sedan 2004 en sann fullservicebyrå och vi företräder små och medelstora företag samt privatpersoner. Adacta Advokatbyrå har blivit utsedd till Gasell tre år i rad. 

För mer information se www.adacta-law.se

Adacta Advokatbyrå i Malmö söker biträdande jurister med inriktning på humanjuridik

Som ett led i vår expansion söker Adacta Advokatbyrå fler biträdande humanjurister till vårt Malmökontor. Adacta Advokatbyrå erbjuder spännande utmaningar och arbetsuppgifter samt en möjlighet att utvecklas och att bli ännu bättre på det du älskar att göra. 

Du är intresserad av människor, hungrig och du har en humanjuridisk inriktning på din juristutbildning. Du kommer företrädesvis att arbeta med familje- och migrationsrätt samt privata tvister. Tingsmeritering samt tidigare erfarenhet från advokatbyrå är meriterande, men inget krav.

Välkommen med din skriftliga ansökan senast den 28 februari 2017 till info@adacta-law.se 

För mer information om tjänsten kontakta advokat Magnus Hermansson på magnus.hermansson@adacta-law.se

Adacta Advokatbyrå, med kontor i Malmö, Köpenhamn, Lund, Trelleborg och Karlskrona, är en av södra Sveriges mest expansiva advokatbyråer, med ett 20-tal anställda på Malmökontoret. Adacta Advokatbyrå är sedan 2004 en sann fullservicebyrå och vi företräder såväl privatpersoner som små och medelstora företag. Adacta Advokatbyrå har blivit utsedd till Gasell tre år i rad. För mer information se www.adacta-law.se

Adacta Advokatbyrå i Karlskrona söker biträdande jurister

Adacta Advokatbyrå söker biträdande jurist med humanjuridisk inriktning till vårt kontor i Karlskrona.Adacta Advokatbyrå erbjuder spännande utmaningar och arbetsuppgifter samt en möjlighet att utvecklas och att bli ännu bättre på det du älskar att göra.  

Du kommer främst att arbeta med migrations- och familjerätt, samt brottmål och enklare tvistemål.Tingsmeritering samt tidigare erfarenhet från advokatbyrå eller statlig myndighet är meriterande, men inget krav.

Välkommen med din skriftliga ansökan senast den 28 februari 2017 till karlskrona@adacta-law.se

 För mer information om tjänsten kontakta advokat Pia Lindström på pia.lindstrom@adacta-law.se

Adacta Advokatbyrå är en södra Sveriges mest expansiva advokatbyråer med kontor i Malmö, Köpenhamn, Lund, Trelleborg och Karlskrona. Adacta Advokatbyrå är sedan 2004 en sann fullservicebyrå och vi företräder små och medelstora företag samt privatpersoner. Adacta Advokatbyrå har blivit utsedd till Gasell tre år i rad. För mer information se www.adacta-law.se

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt