Skip to content

Söderberg & Partners söker bolagsjurist

Söderberg & Partners söker ytterligare en driven bolagsjurist med intresse för affärsjuridik, avtalsrätt och associationsrätt till den koncerngemensamma juridikstaben i Stockholm. Söderberg & Partners är en dynamisk organisation med stora utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten
Som bolagsjurist hos Söderberg & Partners kommer du att arbeta brett med allmän affärsjuridisk rådgivning. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att:

  • Förhandla, upprätta och granska kommersiella avtal
  • Bistå organisationen i externa och interna transaktioner
  • Bistå organisationen med rådgivning i olika övriga juridiska frågor 
  • Hantera bolagsformalia för koncernens bolag

Söderberg & Partners är en kreativ och initiativrik organisation där medarbetarna drivs av ett stort engagemang och intresse för sina arbetsuppgifter.

Som person ska du ha god samarbetsförmåga samtidigt som det ställs höga krav på att du kan, och trivs med, att arbeta självständigt. Du är hjälpsam, positiv, affärsinriktad, handlingskraftig, flexibel, prestigelös,  noggrann, målmedveten och har hög integritet.

Dina erfarenheter och kunskaper
Vi söker dig som har juristexamen med mycket goda betyg och minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från advokatbyrå eller bolag. Du har vidare mycket goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt.

Om Söderberg & Partners
Söderberg & Partners bildades 2004. Tillväxten har varit stark och Söderberg & Partners-koncernen omsatte under 2015 drygt 2 300 MSEK. I absoluta årtal är bolaget ungt, men medarbetarna har mångårig erfarenhet av branschen. Söderberg & Partners verksamhet bedrivs genom ett antal dotterbolag. Bland dotterbolagens verksamheter finns värdepappersrörelse, försäkringsförmedling och fondförvaltning, som de största verksamhetsområdena. Koncernen har idag över 1400 medarbetare och ca 70 kontor utspridda i Norden. 

Placering: Regeringsgatan 45, Stockholm
Tillträde: Snarast, efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: Rekrytering sker löpande
Kontaktperson: Marina Nygren, HR, 08 – 451 50 54
Ansök direkt 

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.

..............................................................................................................................................................................

OM SÖDERBERG & PARTNERS

Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vi har tillgång till Nordens största fristående analysavdelning, vilken dagligen följer försäkringsbolagen, bankerna, fondbolagen och investmentbankerna ur ett produktperspektiv. Söderberg & Partners-koncernen har ca 1000 medarbetare. 

Söderberg & Partners har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Detta skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer. Vi söker, och premierar, medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt