Skip to content

Alexandra Westerlund till Advokatfirman Wåhlin

Nyanställningar på Wåhlin

Advokatfirman Wåhlin har rekryterat två nya kollegor till sin processrättsgrupp.


Advokaten Alexandra Westerlund
började på Wåhlins Malmökontor den 1 december. Alexandra har dryga sex års erfarenhet av advokatbyråverksamhet varav närmast från egen verksamhet. Alexandra har bland annat varit ett av ombuden för fastighetsägarna i det uppmärksammade Myresjöhusmålet som avgjordes av HD under 2015. Dessförinnan arbetade Alexandra drygt tio år på tingsrätt och hovrätt och har därigenom skaffat sig en mycket gedigen erfarenhet av att bistå klienter i samband med främst kommersiella tvister. Alexandra kommer att ingå i Wåhlins komptensgrupp för processrätt och tvistelösning.

 

På Advokatfirman Wåhlin arbetar 27  jurister vid byråns kontor i Göteborg, Helsingborg och Malmö. 2015 utsågs advokatbyrån till en av Sveriges mest snabbväxande advokatbyråer och på Malmökontoret arbetar idag 6 jurister, med en stark fokus på fastighets- och entreprenadrätt. Genom rekryteringen av Alexandra stärker Wåhlin ytterligare sin kompetens inom processrätt och fastighetsrätt.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt