Skip to content

Alexander Wagner till Advokatfirman Wåhlin

Nyanställningar på Wåhlin

Advokatfirman Wåhlin har rekryterat två nya kollegor till sin processrättsgrupp.

 

Jur kand Alexander Wagner har anställts på Wåhlins Malmökontor. Alexander började den 1 oktober och arbetade dessförinnan som tingsnotarie vid Lunds tingsrätt. Innan tingstjänstgöringen har Alexander arbetat på advokatfirman Glimstedt i Malmö. Alexander har stort intresse för processrätt och kommer även han att ingå i Wåhlins kompetensgrupp för processrätt och tvistelösning. Vid sidan av juridiken är Alexander en framstående fäktare med ett flertal placeringar i NM och SM.

 

På Advokatfirman Wåhlin arbetar 27  jurister vid byråns kontor i Göteborg, Helsingborg och Malmö. 2015 utsågs advokatbyrån till en av Sveriges mest snabbväxande advokatbyråer och på Malmökontoret arbetar idag 6 jurister, med en stark fokus på fastighets- och entreprenadrätt. Genom rekryteringen av Alexander stärker Wåhlin ytterligare sin kompetens inom processrätt och fastighetsrätt

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt