Skip to content

Bolagsjurist till Ragn-Sells

Ragn-Sellsföretagen AB är moderbolaget i Ragn-Sellskoncernen, som är en privatägd koncern med verksamhet i Sverige och ytterligare fem länder. Ragn-Sells samlar in, behandlar och återvinner avfall och andra restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll. Koncernen omsätter cirka 5.300 MSEK per år och har närmare 2.500 medarbetare. Läs mer om Ragn-Sells på www.ragnsells.se

Arbetsuppgifter

Ragn-Sellsföretagen AB söker en bolagsjurist till sin juristenhet vid koncernkontoret i Sollentuna. I rollen som bolagsjurist kommer du att arbeta brett med affärsjuridisk rådgivning med fokus på kommersiell avtalsrätt, tvistehantering och offentlig upphandling. Du kommer även att bistå organisationen med förhandlingsstöd samt arbeta med transaktioner och projekt av olika slag. 

Utbildning / Erfarenhet

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av kvalificerat affärsjuridiskt arbete på advokatbyrå och/eller bolag. Du har integritet och servicekänsla. Du tänker affärsmässigt och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du är strukturerad och noggrann. Du kan arbeta i grupp eller självständigt i ett tidvis högt tempo. Svenska och engelska behärskar du mycket väl i både tal och skrift.

Vid urvalet kommer vi att lägga stort vikt vid dina personliga egenskaper och att du har förståelse för och kommer att agera utifrån Ragn-Sells värderingar. 

Ragn-Sells ska bidra till en bättre, hållbar framtid och det kan bara ske om vi har kunniga och engagerade medarbetare. Vi kan erbjuda en omväxlande roll med utmanande arbetsuppgifter i en organisation och bransch som utvecklas snabbt. 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Ragn-Sellsföretagen AB med Poolia Juridik. Har du frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lena Cardelius. Sista ansökningsdag är 31/1. Eftersom urvalsprocessen kommer att pågå löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, bifoga gärna fullständigt betygsunderlag. Vi räknar med att tillträde kan ske under det andra eller det tredje kvartalet 2017. 

Kontaktpersoner

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt