Skip to content

Biträdande jurister sökes till Marbella, Spanien

Advokatfirman Isacsson expanderar och söker nu fler medarbetare i form av biträdande jurister till vårt kontor i Marbella, Spanien.

Du som söker ska ha fullgjord jur kand-examen och gärna en viss yrkeserfarenhet. Som person ser vi gärna att du är serviceinriktad, kunnig, intresserad av och nyfiken på människor och nya miljöer. Vi värdesätter också prestigelöshet och god integritet. Vi erbjuder en trivsam och i högsta grad internationell miljö med goda möjligheter att sätta din egen prägel på arbetet. Kunskaper i spanska är en stark merit.

Du kan läsa mer om oss på www.isacsson.es. Vill du ha ytterligare information så är du välkommen att kontakta advokat Lars Isacsson på telefon 0709-35 10 61 eller +34 693 77 88 99 alternativt via e-mail: lars.isacsson@isacsson.es

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt till info@isacsson.es!

Advokatfirman Isacsson är efterföljare till Advokatfirman Göran Rise som grundades 1999 i Marbella. Advokatfirman hanterar alla typer av juridiska ärenden med anknytning till Sverige och Spanien, med tyngdpunkt på affärsjuridik, tvister, fastighetstransaktioner, företagsförvärv, bank- och finansjuridik, internationell skatterätt och familjerätt samt arvs- och gåvorätt.

Vid kontoret, som ligger i Nueva Andalucía, strax utanför Marbella, arbetar vi med svensk och spansk rätt på svenska, spanska och engelska.  Mer information om firman finns på www.isacsson.es.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt