Skip to content

Mårten Schultz får uppdrag att utreda yttrandefrihetens gränser på Internet

Mårten Schultz, professor i civilrätt, har tillsammans med bland andra juriststudenten Filippa Sjödén och doktoranden Maria Nääv fått i uppdrag att ta fram en rapport om yttrandefrihetens gränser på Internet åt Ungdomsstyrelsen


Ungdomsstyrelsen är en statlig myndighet som tar fram kunskap om ungas levnadsvillkor och om det civila samhällets förutsättningar.

Det uppdrag som professor Mårten Shultz med flera nu fått är en så kallad spinn off av det arbete mot kränkningar på nätet som han och ett antal studenter bedriver inom ramen för Institutet för Juridik och Internet.

Rapporten ska redovisas i slutet av 2013.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt