Skip to content

Tre nya delägare till Delphi

Advokaterna Mats Dahlberg, Mikael Knutsson och Mats Boman
Advokaterna Mats Dahlberg, Mikael Knutsson och Mats Boman

Advokatfirman Delphi utökar nu sin delägargrupp med ytterligare tre advokater. - Det känns förstås som en form av bekräftelse på att jag arbetat på rätt sätt och att jag nu får vara med och påverka och ta ansvar för hur Delphi ska utvecklas i framtiden, säger en av de nya delägarna. 

De tre nya delägarna är Mats Boman, Mats Dahlberg och Mikael Knutsson.

Mats Boman kommer närmast från White & Case LLP där han har varit delägare sedan 2004. Han ska stärka Delphi i byråns position inom Corporate/M&A, Capital Markets och IT.

- Det känns väldigt roligt att få denna möjligheten. Jag ser fram emot att ansluta till firman och att fortsätta utvecklingen av Delphis transaktionsverksamhet, säger Boman om delägarskapet.

Mats Dahlberg är efter ett antal år i finanssektorn åter tillbaka på Delphi där han ska arbeta med M&A, bank och finans samt börs- och bolagsrättsfrågor.

- Min erfarenhet från finanssidan är att det finns ett ökat behov av advokater med erfarenhet och förståelse för affären och marknaden. Jag tror därför att min erfarenhet och profil passar bra, säger han om valet att återvända till byrån.

Mikael Knutsson har sedan ett antal år tillbaka verkat på Delphi som skattespecialist och kommer även i fortsättningen att arbeta mycket nischat inom skatterätten. 

- Mitt bidrag handlar bland annat om att tillse att byrån kan vara en fullservicebyrå. Vidare är skattefrågorna en så viktig del av en transaktion eller en omstrukturering att kompetensen behövs för att mina kollegor ska bredda sitt angreppssätt med ökad förståelse för skattefrågornas betydelse, säger Knutsson på frågan vad han kan bidrag byrån med.  

Foto: Delphi

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt