Skip to content

Tre nya delägare på Grönberg Advokatbyrå

Advokaterna Anna-Maria Heidmark, Elin Awerstedt och Nicklas Hansen inträder som nya delägare i Grönberg Advokatbyrå. - Vi är mycket glada över att kunna utse nya delägare från den egna verksamheten, säger Sascha Schaeferdiek, managing partner på Grönberg.

Anna-Maria Heidmark började på Grönberg år 2005. Hon arbetar främst med företagsförvärv, kommersiell avtalsrätt och arbetsrätt. Heidmark har en jur kand från Stockholms universitet och har tidigare arbetat som tingsnotarie vid Södra Roslags tingsrätt och som biträdande jurist vid Mannheimer Swartling Advokatbyrå.

Elin Awerstedt började på Grönberg år 2008. Hon är huvudsakligen verksam inom tvistelösning och arbetsrätt. Awerstedt har studerat vid Uppsala universitet, har fullgjort notarietjänstgöring vid Göteborgs tingsrätt och har tidigare arbetat som biträdande jurist vid Advokatfirman Hammarskiöld & Co.

Nicklas Hansen började på Grönberg år 2000, och arbetade mellan september 2009 och mars 2012 som bolagsjurist på KF/Coop. Han arbetar huvudsakligen med företagsförvärv och fastighetsrätt och har särskild erfarenhet av köp och försäljningar av handelsfastigheter samt av fastighetsutvecklingsfrågor. Hansen har en jur kand från Lunds universitet, en masterexamen från University of Edinburgh och har tidigare arbetat som tingsnotarie vid Stockholms tingsrätt.

- Vi är mycket glada över att kunna utse nya delägare från den egna verksamheten. Anna-Maria, Elin och Nicklas är mycket kompetenta och uppskattade jurister som under många år har visat ett stort engagemang för våra klienter och byrån, säger Sascha Schaeferdiek, managing partner på Grönberg, i ett pressmeddelande.

Heidmark, Awerstedt och Hansen inträder som delägare i byrån den 1 januari 2013. 

 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt