Skip to content

Måns Ahlquist ny partner på Magnusson

Måns Ahlquist
Måns Ahlquist

Magnusson har rekryterat Måns Ahlquist som ny partner i byrån. - Vi är väldigt glada att Måns har börjat hos oss, han har stor kompetens inom fastighetsvärlden och kommer att tillföra mycket inom det affärsområdet för våra klienters räkning, säger Per Magnusson, Senior Partner.

Måns Ahlquist kommer närmast från Hellström advokatbyrå där han arbetat med svensk och internationell affärsjuridik med särskild inriktning på fastighets-, hyres- och entreprenadrätt. Han har tidigare varit affärsjurist på Fastighetsägarna Stockholm.

Ahlquist kommer att företräda Magnusson med sin expertis inom ovan nämnda områden och inträder även som partner i byrån.

- Magnusson är en mycket intressant advokatbyrå utifrån transaktionsperspektivet, med välutvecklade internationella nätverk i en strukturerad organisation, som expanderar sedan uppstarten. Det är glädjande och utvecklande att vara del av en nytänkande byråkultur med många synergier mellan verksamhetsområden och mellan kontoren, säger Måns Ahlquist i ett pressmeddelande

Måns tillträdde sin nya tjänst den 3 september.

Foto: Magnusson

 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt