Skip to content

Martin Cullberg öppnar egen byrå

Försvarsadvokaten Martin Cullberg, som tidigare arbetat med uppmärksammade fall såsom Thomas Quicks resningsansökningar, öppnar nu en egen byrå specialiserad på brottmål.

Martin Cullberg lämnar advokatfirman Silbersky där han var delägare för att starta en egen byrå, specialiserad på brottmål.

Fram tills nu har Martin Cullberg agerat försvarsadvokat i flera uppmärksammade fall, bland annat har han tillsammans med advokat Thomas Olsson företrätt Thomas Quick (nu Sture Bergwall) i tre av resningsansökningarna.

Martin Cullberg har även försvarat den person som i hovrätten frikändes från ett livstidsstraff för mordet på fyrabarnsmamman i Haninge. Just nu arbetar han med ett fall där han försvarar en kapten som på sin segelbåt smugglade hem 1,2 ton kokain från Karibien.

Han berättar om ambitionen med sin nya byrå:

-  En tanke med byrån var att skapa en annorlunda profil på byrån och sticka ut hakan lite. Jag har valt en hörnlokal i markplan med stora skyltfönster och satt upp stora diodskyltar med firmanamnet istället för att ha en anonym kontorslokal med en liten mässingsskylt i trappuppgången.

I höst kommer Martin Cullberg att arbeta med ett stort steroidsmugglingsmål och agera försvarare vid Hells Angels-målet i Kalmar.

  • Ebba Wigerström

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt