Skip to content

Lämnar Advokatsamfundet - vill kunna tillämpa fast prissättning

Ludvig Blomqvist och Johannes Asp
Ludvig Blomqvist och Johannes Asp

Ludvig Blomqvist från Hannes Snellman och Johannes Asp från Ashurst lämnar Advokatsamfundet för att öppna en unik byrå med modern prissättning.

Ludvig Blomqvist och Johannes Asp lämnar Advokatsamfundet för att kunna öppna byrån NorthLaw. Tanken med den nya byrån är att kunna erbjuda affärsjuridiska tjänster till ett fast pris. Genom NorthLaw får klienter obegränsad tillgång till ett team av erfarna juridiska experter till ett sedan innan bestämt pris per uppdrag eller tidsperiod.

Grundarna till byrån menar att NorthLaw är framtaget med kundens behov i fokus med syfte att förändra hur företag och organisationer köper och använder juridiska tjänster. Att inte tillhöra Sveriges advokatsamfund är även det ett medvetet val för att gynna kunderna enligt dem, då de kan erbjuda mer ändamålsenliga och flexibla prisstrukturer och betalningssätt.

- Genom NorthLaw breddar vi marknaden för juridiska tjänster och juridisk rådgivning genom att erbjuda ett priseffektivt, flexibelt och kompetent alternativ till traditionella advokatbyråer och ett välbehövt komplement till dessa som länge har saknats, säger Ludvig Blomqvist, VD och en av NorthLaws två grundare, som tidigare arbetat som advokat på Hannes Snellman.

- NorthLaws koncept är framtaget med kundnytta i fokus och utan baggage i form av en byråkratisk och dyr partnerstruktur eller dyra lokaler … En affärsjuridisk tjänst av entreprenörer för entreprenörer i en bransch som inte har sett innovation på många år och som klamrat sig fast vid traditioner, menar Johannes Asp, NorthLaws andre grundare och arbetande styrelseordförande som tidigare arbetat på Ashurst Advokatbyrå.

  • Ebba Wigerström

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt