Skip to content

Anna Jerndorf ny delägare på Törngren Magnell

Anna Jerndorf lämnar Magnusson för att istället inträda som ny delägare på Advokatfirman Törngren Magnell. - Jag ser fram emot att börja på Törngren Magnell och att bygga upp byråns kompetens inom arbetsrätt, säger hon.

Anna Jerndorf kommer närmast från Magnusson där hon varit delägare sedan 2009. Dessförinnan arbetade hon på Linklaters i åtta år. Under sin tid på Magnusson har Jerndorf ansvarat för Magnussons arbetsrättsgrupp i Sverige.

- Vi är mycket glada över att knyta Anna Jerndorf till oss och att på så sätt kunna komplettera vårt erbjudande inom transaktionsjuridiken med Annas breda och gedigna erfarenhet inom arbetsrättens område, säger Peter Törngren, en av Törngren Magnells grundare.

Foto: Magnusson

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt