Skip to content

Setterwalls huvudsponsor för Juridiska Föreningen i Lund

Johan Samuelsson, ordförande för JF
Johan Samuelsson, ordförande för JF

Setterwalls Malmökontor går in som ny huvudsponsor för Juridiska Föreningen, JF, vid Lunds universitet. - Det är oerhört roligt att Setterwalls blir huvudsponsor för föreningen. Det känns som ett naturligt steg i ett redan starkt samarbete, säger Johan Samuelsson, ordförande för JF.

Setterwalls har samarbetat med JF under många år, tidigare framförallt i samband med arbetsmarknadsdagarna JiA. 

Hur kommer det sig att Setterwalls går in som JF:s huvudsponsor?  

- Under de senare åren har vårt samarbete med JF intensifierats vilket vi är mycket glada över och vi har sett ett stort värde i att tillsammans med dem planera våra studentrelaterade aktiviteter så att dessa ska bli så bra som möjligt, säger Jessica Barkman, HR-ansvarig på Setterwalls i Malmö.  

- Det är viktigt för oss att ha en bra dialog med våra framtida medarbetare och att kunna förstå och möta de krav de nya generationerna har på sina kommande arbetsplatser, fortsätter hon.  

Vad är byråns förhoppning med det fortsatta samarbetet?  

- Att fortsätta utveckla vårt goda samarbete och få möjlighet att vara kreativa tillsammans med studenterna och kunna ge dem en så nyanserad bild av arbetslivet som möjligt vilken kan vara till stöd när de ska välja bransch och arbetsgivare i framtiden. 

Juridiska föreningen i Lund, JF, är en studentkår för juridikstuderande vid Lunds universitet. Föreningen har cirka 1 600 medlemmar varav 70 är förtroendevalda studenter som arbetar i föreningens cirka 20 olika utskott och kommittéer.

 

  • Anna Persson

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt