Skip to content

Christoffer Hamilton ny MP på Hamilton Advokatbyrå

Christoffer Hamilton tar över uppdraget som managing partner för Hamilton Advokatbyrå.

- Advokatbyrån har genomgått stora förändringar under de senaste åren med särskilt fokus på ett antal kärnområden och jag ser fram emot att vara en aktiv del av den fortsatta utvecklingen, säger Christoffer Hamilton i ett pressmeddelande.

Byråns tidigare MP Thomas Nygren återgår till sin tidigare roll som styrelseordförande i Hamilton Advokatbyrå. Han kommer tillsammans med den nya MP:n fortsätta leda arbetet med byråns utveckling. Han kommer också att fortsätta som byråns talesperson samtidigt som han nu tar kommandot över byråns TMT | IP grupp.  

- Det har varit en utmaning och nyttig erfarenhet att som MP aktivt arbeta med sammanslagningen mellan Hamilton Advokatbyrå och Advokatfirman Nilsson & Co. Sammanslagningen har gått över förväntan och det ska bli spännande att som ordförande fortsätta utvecklingsarbetet. Jag ser också fram emot att ansvara för byråns TMT | IP grupp, säger Thomas Nygren i ett pressmeddelande.

Christoffer Hamilton, som tillträdde som ny MP den 1 juli, fortsätter sitt arbete inom advokatbyråns corporate-grupp samtidigt som han genom det nya uppdraget kommer att få det primära ansvaret för advokatbyråns organisation. Christoffer Hamilton är även fortsatt verksam som konkursförvaltare och rekonstruktör.

Foto: Hamilton Advokatbyrå

 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt