Skip to content

Mats Boman lämnar White & Case för Delphi

Advokat Mats Boman lämnar White & Case efter tolv år för att istället inträda som partner i Advokatfirman Delphi. -Det känns väldigt roligt att få denna möjligheten, säger Mats Boman.

Mats Boman kommer närmast från White & Case LLP där han varit delägare sedan 2004. Tanken är att han ska stärka Delphi i byråns position inom Corporate/M&A, Capital Markets och IT.

 Vad kan du bidraga med?

- Det är främst min kompetens inom M&A och capital markets men också inom transaktioner relaterade till IT och högteknologi. Jag har arbetat som delägare på White & Case i åtta och ett halvt år så mina erfarenheter av delägareskap och att ha arbetat på en internationell byrå kommer också att vara betydelsefulla.

Varför lämnar du White & Case?

- Marknaden hos advokatbyråer i Sverige går just nu igenom större förändringar och Delphi har de senaste åren placerats som en av toppbyråerna inom transaktionssektorn. Det är en hård konkurrens på marknaden så det gäller att profilera sig, vilket Delphi har gjort.

Hur känns det att bli ny partner på Delphi?

- Det känns väldigt roligt att få denna möjligheten. Jag ser fram emot att ansluta till firman och att fortsätta utvecklingen av Delphis transaktionsverksamhet.

Mats Boman inträder senast den första september 2012.

  • Anna Persson

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt