Skip to content

Tobias Eltell till Reklamombudsmannen

Idag, måndag, börjar Tobias Eltell som jurist på Reklamombudsmannen. - Det känns oerhört spännande att få arbeta med självreglering av marknadskommunikation, säger han.

Eltell kommer närmast från Sveriges Annonsörer som förbundsjurist. Tidigare har han arbetat på TV4 och på Svenska Artisters och Musikers Intresseorganisation, SAMI. Han har även undervisat på Stockholms Universitet och är författare till den nyligen utkomna fackboken Reklamjuridikguiden.

- Vi är mycket glada att få välkomna Tobias Eltell till oss. Hans bakgrund inom det marknadsrättsliga området, hans branschkännedom och hans långa erfarenhet av undervisning gör att han passar perfekt i rollen som jurist i vår verksamhet, säger Elisabeth Trotzig, reklamombudsman.

Foto: Micael Engström

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt