Skip to content

Michael Hylander ny styrelseordförande i MAQS

Advokatbyrån MAQS Law Firm har fått en ny styrelseordförande för kontoren i Stockholm och Göteborg. Det är Michael Hylander, som arbetat på MAQS sedan 2004 och suttit i styrelsen de senaste två åren, som nu tar över ordförandeskapet.

I samband med MAQS årsstämma i mars utsågs Michael Hylander att ta över efter Magdalena Persson som varit styrelseordförande i tre år.

MAQS Law Firm har förutom kontoren i Stockholm och Göteborg även kontor i Malmö, Köpenhamn, Tallinn, Riga och Vilnius. Under 2009 anslöt kontoren i Lettland och Litauen till MAQS och 2010 växte kontoret i Malmö med ca 25 personer. Idag har MAQS totalt ca 330 medarbetare.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt