Skip to content

Ashurst har nytt globalt team

Ashurst går samman med australiensiska Blake Dawson för att skapa en advokatbyrå under Ashursts varumärke som består av 1 700 jurister och 3 500 anställda på totalt 24 kontor runt om i världen, och med en omsättning på över 5.8 miljarder kronor.

Som ett resultat av samgåendet har Ashurst fått nya kontor i Adelaide, Brisbane, Canberra, Jakarta, Melbourne, Perth, Port Moresby, Shanghai och Sydney samt förstärkt närvaro i Hong Kong, Singapore och Tokyo. Detta innebär en väsentlig ökning av Ashursts resurser och Ashursts fäste i områdena energi och naturtillgångar, infrastruktur och finansiella tjänster.

 -Det är fantastiskt spännande för oss på Ashurst i Sverige att delta i den globala konsolideringen av juristvärlden. Advokatbyråernas förmåga att leverera gränsöverskridande tjänster blir allt viktigare, och den lokala betydelsen av ett starkt internationellt moderskepp har ökat markant. Vår verksamhet i Sverige forsätter att växa och utvecklas på ett mycket glädjande sätt, säger Martin Börresen, partner på Ashurst i Stockholm.


 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt