Skip to content

Ny vd till Glimstedt Dalarna

Advokat Anders Ericson har utsetts till ny vd på advokatfirman Glimstedt Dalarna.

- Glimstedt har varit en stark aktör i Falun i 75 år i år, men tidigare under namnet Levanders Advokatbyrå. Det är en ära att få förtroendet att förvalta och vidareutveckla en så stark tradition av juridisk kompetens, säger Anders Ericson i ett pressmeddelande.

Anders Ericson är utbildad vid Uppsala Universitet och har varit verksam vid Advokatfirman Glimstedt sedan år 2000. Ericson har främst arbetat med brottmål, bland annat det uppmärksammade barnporrmålet 2011 där han företrädde 11 av 23 kvinnor.

Avgående vd:n Ulf Sandberg har varit verksam i Dalarna sedan 70-talet och var aktiv i bildandet av den rikstäckande kedjan Glimstedt 1997, som Levanders då införlivades i. Han har varit styrelseordförande för Glimstedt Sverige och har även varit ledamot i advokatsamfundets styrelse.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt