Skip to content

Narkotikasmugglare fälls efter bevisprovokation

Polisen omhändertog två paket narkotika i tullen. Efter att narkotikan bytts ut mot vitt pulver och paketen försetts med så kallad UV-pasta skickades de till sin slutdestination, där polisens spanare väntade på mottagarna.

Två män som befann sig på hotellrummet dit paketen skickades konfronterades av polisen. Efter analys framkom att det funnits UV-pasta på deras kläder samt på den äldre mannens fingrar.

Tingsrätten menar att det inte är visat att den yngre mannen var inblandad i narkotikasmugglingen då endast den äldre mannens namn använts på paketen. Den äldre mannen döms till ett år och fyra månaders fängelse för narkotikasmuggling och narkotikabrott. Den yngre gärningsmannen döms till dagsböter för ringa narkotikabrott.

  • Alt-texten
    Blendow Lexnova

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt