Skip to content

Mannheimer och White & Case regerande mästare i Advokat-SM 2011

Mannheimer Swartling

Mannheimer Swartlings damer försvarade titeln som regerande mästare i årets Advokat-SM. - Det känns fantastiskt. Vi var det bästa laget med det bästa spelet så det var en rättvis vinst, säger Evelina Anttila.

- Att vi vinner turneringen igen beror på att vi har en jämn trupp och väldigt kul ihop på plan, berättar Evelina Anttila.

MSA vann mot Lindahl efter straffar.

 - Det måste kännas tufft för Lindahl att åka ut på straffar men vi hade bollen på deras planhalva hela finalmatchen så det hade känts surt om vi inte hade tagit hem guldet.

- Det känns såklart tråkigt men de var värda att vinna, säger Anna Nilsson från Lindahl.

 - Det var ett duktigt lag vi mötte, men vi gillar att vinna mot dem så lite surt känns det förstås.

 I herrserien möttes White & Case och Vinge 1 i finalmatchen. White & Case vann med 3-1 efter straffar.- Det känns fantastiskt. Vi inledde turneringen trögt men sedan kom vi igen starkt och tog hem guldet, säger Joakim Falkner från White & Case.Falkner medger att de inte bara var skicklighet som ledde dem till segern.- Vi hade ett jämt lag men också en hel del tur under straffläggningen i finalmatchen.Vinge ser fram emot nästkommande Advokat-SM och siktar då på revansch.- Vi är inte färdiga med Advokat-SM utan vi kommer tillbaka, säger Aron Ledstam.Sebastian Hesam, projektledare på Djurgården Event & Media, är väldigt nöjd med arrangemanget kring turneringen.- Jag är jättenöjd, allt har flutit på perfekt och vi har lyckats hålla alla tider. Jag vill gärna anordna avdokat-SM nästa år. I så fall ses vi igen, då ännu större, bättre och mäktigare.

  • Alt-texten
    Anna Persson

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt