Skip to content

Han är Institutet Skatter & Rättssäkerhets nya ordförande

Börje Leidhammar, advokat och delägare i Wistrand Advokatbyrå, har valts till ny ordförande för Institutet Skatter & Rättssäkerhet. Leidhammar ersätter advokat Peter Nordquist som avgick vid årets stämma.

Institutet Skatter & Rättssäkerhet, ISR, är en ideell förening som verkar för bättre rättssäkerhet på skatteområde. Föreningen anordnar årligen 10-15 frukost- och lunchseminarier om rättssäkerhetsfrågor. Årets seminarier har hittills handlat om målutredningens förslag om krav på prövningstillstånd i kammarrätt i skattemål samt om tredjemansrevision.

Börje Leidhammar har valts till ny ordförande för ISR. Han ersätter Peter Nordquist, advokat vid Mannheimer Swartling, som avgick vid årets stämma.

Läs Börje Leidhammars och Johan Linders krönika om målutredningens förslag här.

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt