Skip to content

Ny delägare på Kilpatrick Stockton

Katarina Winiarski tillträder som Stockholmskontorets trettonde delägare vid årsskiftet.

- Vi är mycket glada över att kunna berätta att Katarina blir delägare. Hennes kvalifikationer talar för sig själva och beslutet var enkelt. Katarina är en oerhört duktig advokat som uppskattas av våra klienter och hon spelar en viktig roll för byrån i den tillväxtfas vi befinner oss i, säger Sören  Druve, Managing Partner för Kilpatrick Stocktons svenska kontor.

Katarina Winiarski är en av byråns experter på entreprenad- och processrätt. Hon har omfattande och flerårig erfarenhet av rådgivning till företag, organisationer och myndigheter inom bl.a. entreprenadrätt och processrätt. Hennes erfarenhet inbegriper även flera mycket omfattande  tvister inför domstol och i skiljeförfarande, särskilt avseende större infrastrukturprojekt.

 - Engagemang och utmärkta  insatser för klienter och för byrån inom flera olika områden är utmärkande drag för Katarina.  Jag välkomnar henne som delägarkollega i firman, säger Diane Prucino, en av två Managing Partners på global nivå.
 

Tipsa via e-post

Ange flera adresser på olika rader eller separera dem med kommatecken.

Vill du verkligen anmäla denna kommentar som olämplig?

Anmäl Avbryt